Zes aanhoudingen voor kraken koffieautomaat

Politie

Echt – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes personen aangehouden voor het kraken van koffieautomaten. Twee van de verdachten zijn minderjarig.

Eerder op zaterdagavond bleek dat er bij een tankstation in Breukelen koffieautomaten waren gekraakt. De betreffende auto met Engels kenteken was weggereden en hiervan werden alle meldkamers op de hoogte gesteld. Agenten in Echt surveilleerden korte tijd later en troffen de gezochte auto aan bij een tankstation op de A2.

In de auto lag veel muntgeld en daarop werden de zes aangehouden. Het gaat om vier mannen, een vrouw en twee kinderen uit Roemenie. De volwassenen in de leeftijd van 18 tot 28 jaar, de kinderen zijn 14 en 17 jaar. Allen zijn voorgeleid. Het onderzoek wordt gedaan door de landelijke eenheid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.