Aanhouding na schietincident Roermond

 

politie-roermond-1Een 20-jarige man uit Roermond is vanochtend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident op de Nassaustraat met de kruising van de Koningin Regentesselaan begin september.

Naar aanleiding van het rechercheonderzoek zijn dinsdagochtend op een aantal locaties in de gemeente Roermond doorzoekingen geweest in verschillende panden. Daarbij is de verdachte die vermoedelijk tijdens het incident een aantal keren heeft geschoten aangehouden. De man probeerde in eerste instantie de woning nog te ontvluchten, maar kon snel door de agenten worden opgepakt.

Getuigen gezocht!
Het rechercheteam is nog op zoek naar getuige die gezien hebben wat er is voorgevallen tijdens het schietincident. Heb je meer informatie hiervoor meldt je dan via een privé-bericht, of bel 0900-8844. Wil je liever anoniem je informatie kwijt dan kan dat via 0800-7000.

Schietincident
Op vrijdag 2 september tussen 18.00 en 18.15 uur werd een personenauto met drie inzittenden op de kruising beschoten. De dader stapte vervolgens in een auto met vermoedelijk Duitse kentekenplaten en ging er vandoor. Gewonden zijn er niet gevallen. Direct na de melding is de omgeving afgezet door collega’s in verband met het technisch onderzoek naar het incident. Daarnaast is er in het eerste weekend van september een buurtonderzoek in gesteld en werden getuigen via de media opgeroepen zich te melden bij de politie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.