Beleef de grootste, goedkoopste en snelste kermis

kermis-2

Zin in een waanzinnig dagje uit met het hele gezin of samen met vrienden? Sfeervol, betaalbaar en gemakkelijk bereikbaar? Kom naar kermis Weert! Van vrijdag 23 t/m woensdag 28 september verandert de binnenstad van Weert in een groot pretpark. Ontdek grote en unieke wereldattracties, de toppers in kermisland komen allemaal naar Weert. Een kermis die je zeker niet wilt missen.

Kom struinen langs de 1,7 km lange wandelroute die je voert door een wereld van kleurrijke lichtjes, gezellige muziek, traditionele kermistrekkers en spectaculaire attracties voor jong en oud. Maar liefst 130 attracties verdeeld over 7 kermispleinen zorgen voor uren plezier.

logo-kermis-weert
Attracties: zowel traditioneel als uniek
Maak een ritje in de prachtig, authentieke Grand Carrousel. Of laat je adrenaline tot een hoogtepunt stijgen in de nieuwe Ghost Rider. Bekijk Weert van boven in het reuzenrad of in de 60 meter hoge zweefmolen. Pik daarna een suikerspin mee en laat je verleiden door de vele prijzen bij de speltenten.

Spanning en sensatie
Ook de echte thrillseekers komen aan hun trekken. Van de supersnelle Break Dance NO.1 tot de spinning coaster XXL, de grootste achtbaan van de Benelux, je komt ze allemaal tegen op de Weerter kermis. Ook de Snowjet, Jumper Maxx en de Sound Machine zorgen dit jaar voor de nodige spanning en sensatie.

The Tower keert terug
De 90 meter hoge vrijevaltoren schittert ook dit jaar op de Weerter kermis. Een wens van veel kermisliefhebbers wordt daarmee vervuld. Voor velen is deze attractie letterlijk een van de hoogtepunten van de kermis. Niet geheel verwonderlijk want deze attractie bezorgt waaghalzen een flinke scheut adrenaline en kriebels in de buik. Daarbij kan men ook nog eens genieten van een prachtig 360 graden uitzicht over het Weerterland.

Bijzonder sfeervol en betaalbaar
Kermis Weert is met recht een bijzondere binnenstadkermis. Geliefd onder vele bezoekers uit Nederland én het buitenland. Ieder plein is een kermis op zich, overal kun je beleven, proeven, ruiken en genieten van het typische kermisgevoel. Het is een kermis voor iedereen, jong en oud. En bovendien… betaalbaar! De prijzen van attracties variëren tussen de € 1,20 en € 2,00. Er zijn maar enkele uitzonderingen die daar licht bovenuit stijgen. Je kunt dus gerust nog een rondje!

Activiteiten en acties
Vrijdag wordt de kermis om 19.00 uur op ludieke wijze geopend samen met het Stadsgilde. Op zondag vindt om 11.00 uur bij de botsauto’s een kermismis plaats en op woensdag zal de kermis om 22.00 uur worden afgesloten met een spectaculair vuurwerk. Dit jaar is er ook een leuke kleurplatenactie waarbij er bijzondere prijzen zijn te winnen waaronder een driedaagse reis naar Disneyland Parijs en een VIP-weekend Winterland Hasselt.

Goed bereikbaar en makkelijk parkeren
De kermis in Weert verwelkomt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Weert is goed bereikbaar. Er is genoeg parkeerruimte en vanuit het intercitystation Weert stap je zo het kermisfeest in. Parkeren in Weert is extra makkelijk met achteraf gepast betalen. Lees er alles over op deze website.

Info
Voor meer info: www.kermisweert.nl of kijk op twitter (@kermisweert), Facebook (#KermisWeert) of Instagram (@KermisWeert).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.