Drie TOP Limburgse Mannenkoren in Weert

photocord-_kmr-_20160529_132556

Op zaterdag 8 oktober 2016 om 20.15 uur zullen drie Limburgse Mannenkoren, waaronder het Koninklijk Roermonds Mannenkoor en de nationaal kampioen Venray, u anderhalf uur laten genieten van het beste van hun kunnen in het Franciscushuis Biest 43a in Weert.

In 2014 spraken de mannenkoren Venray, Weert en Roermond af om samen de mannenkoorzang te promoten. Na de start in Venray in 2014 met een overweldigende belangstelling, evenals in 2015 in de Roermond, is dit jaar Weert de mannenkoorstad!

Het wordt een gevarieerd concert waarop het Koninklijk Roermonds Mannenkoor u zal laten genieten van een afwisselend repertoire, waaronder het Pater Noster van A. de Klerk, het Coro di Cavallieri I en II van Giuseppe Verdi, de Bohemian Rhapsody van Freddy Mercury, When I’m 64 van Lennon/McCartney en Dry your Tears Africa van J. Williams. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijke uitvoering door alle zangers van de marching band song Seventy Six Trombones!

Het KRM, opgericht in 1880, is een regionaal mannenkoor. Het telt 85 zingende leden en groeit nog steeds. Het manifesteert zich met een repertoire van operakoren, filmmuziek, musicals en volksliederen. U bent altijd welkom op een van de KRM-repetities, om te zien of het mannenkoor iets voor u is: iedere dinsdag van 20.00 tot 22.30 bij Niekée, Oranjelaan 300, 6043 GL Roermond. Zie verder: www.roermonds-mannenkoor.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.