Frans Adriaens overhandigt vandaag cheque aan Hospice Weert

2015 Frans Adriaens 21-001

Vandaag, 4 september, overhandigt Frans Adriaens tijdens een middag vol verrassingen in De Soos aan de Markt 9 te Weert een cheque aan het bestuur van het Hospice te Weert. Op deze middag wordt bekend gemaakt wat het resultaat is van zijn vorig jaar verschenen boek ‘Lache van Kaft tot Kaft’. Dankzij sponsoren en de kopers van dit boek kan nu een fantastisch bedrag aan dit goede doel geschonken worden.

Aanvang van de middag is om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur). Het belooft weer een hele gezellige middag te worden met als hoogtepunt de overhandiging van de cheque!

De middag wordt muzikaal omlijst door het succesvolle jazzorkest JazzMinded met lichte jazzmuziek en door Wendy & Jos van Dooren. Verder kunt u genieten van de humoristisch en smeuïg schrijvende vertelsels van Gerard Kessels, schrijvende journalist van Dagblad de Limburger en niet te vergeten van Frans Adriaens zelf (u weet wel….)

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.