Gratis bier in Maaseik

schol-dag-van-de-klant-2016

Platform InMaaseik, Unizo en de Maaseiker handelaren & horeca gooien het dit jaar over een andere boeg op de Unizo Dag Van De Klant 2016. Om hun klanten dit jaar extra in het zonnetje te zetten trakteren ze elke klant, en dit een heel weekend lang! Op zaterdag 24 september krijg je bij aankoop in de binnenstad een “Scholbon”. Hiermee kan je genieten van een verfrissende traktatie bij één van de 34 deelnemende horecazaken. Ook op zondag 25 september, ook nog eens Koopzondag, blijft de Scholbon geldig. Schol! Samen klinken op Maaseik.

Verandering
“Boven vermelde actie kadert binnen de vernieuwde strategie van het platform InMaaseik. InMaaseik ontwikkelt zich verder als structurele organisatie die als doel heeft de binnenstad te versterken en te positioneren op de lange termijn”, zegt Stefanie Korsten, pas aangesteld door de organisatie als “City Manager” van de binnenstad. “Met ‘Schol!’ lichten we slechts een klein tipje van de sluier van de vernieuwde strategie. Echter, de actie werkt wel al rond enkele van onze ankerpunten: integrale aanpak, minimal “waste”, gebundelde communicatie rond 1 sterk thema & versterkend werken rond de troeven van Maaseik!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.