Identiteit gevonden lichaam nog niet bekend

politie-nederland-2

UPDATE:

Inmiddels is bekend dat het om een Duitse man gaat

De politie heeft nog altijd geen duidelijkheid over de identiteit van het lichaam van een man dat woensdagavond in het water van de Hatenboer plas in Roermond werd aangetroffen. Zij gaat er niet vanuit de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Woensdagavond rond 22.00 uur krijgen de hulpdiensten melding van hobbyduikers, dat er mogelijk persoon die in het water van de plas Hatenboer nabij de N280 zou liggen. Duikers van de brandweer hebben vervolgens een onderzoek ingesteld en later het lichaam geborgen. Eerste onderzoek wijst uit dat het slachtoffer nog niet lang in het water heeft gelegen. Het is nog onduidelijk hoe en waar de man te water is geraakt.

Onderzoek
Uit eerste onderzoek is vastgesteld dat het slachtoffer niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Op dit moment is de politie bezig om de identiteit vast te stellen van de aangetroffen man. Er is onder andere onderzoek ingesteld rondom de vindplaats, agenten hebben huizen en boten in de directe omgeving bezocht. Ook raadplegen politiemedewerkers de landelijke database vermisten personen en is informatie uitwisseling met de Duitse politie, in de hoop de identiteit te kunnen vaststellen.

Getuigen die informatie hebben over de identiteit of meer kunnen vertellen over hoe en wanneer de man te water is geraakt worden verzocht zich te melden via 0900 – 88 44.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.