Neewieërt on Wiels pakt flink uit

Nederweert on wheelsOp zondag 18 september vullen de straten van Nederweert zich weer met verschillende amerikanen, tuningcars, crossmotoren, trikes, hotrods en musclecars. In tegenstelling tot vorig jaar is het eendaagse event rigoreus gegroeid: er zijn ditmaal zo’n vierhonderd verschillende auto’s te bezichtigen, een heuse zeepkistenrace vindt plaats en er zijn diverse optredens van bekende bands. De organisatie verwacht zo’n tienduizend bezoekers.

Het was een wonderlijk schouwspel in aanloop naar het evenement van vorig jaar: de lange file die zich vormde met allerlei uitzonderlijke auto’s voor de afslag Nederweert op de A2. Allemaal waren ze op weg naar Neewieert on Wieels. Toch verwacht de organisatie dat er dit jaar nóg meer animo zal zijn: ‘We zien weer een flinke stijging in het animo voor dit evenement. Vanuit heinde en verre stromen de aanmeldingen binnen; autobezitters uit Duitsland, Frankrijk en België weten dit gratis evenement te vinden’, zegt François Creemers, lid van de organisatie.

Poster NDe organisatie deed daarom haar uiterste best om dit jaar de groeiende vraag naar beleving te beantwoorden. Daarom zijn er diverse activiteiten bijgekomen: er is een foodstrip met meerdere foodtrucks, ’s middags om 14.00 uur start de 2e Nederweerter zeepkistrace en op het horecaplein treden de bands ‘The Eightball Boppers’ en ‘Old Skool Fashion’ op.

Het evenement speelt zich af op het raadhuisplein waar een heus Race auto plein is gemaakt, gedeelte geenenstraat ,brugstraat, kerkstraat , lindanusstraat , lambertushof,en de st rochusstraat waar de zeepkistenrace gehouden word. Verspreid over het evenement staan er ook standhouders met auto-merchandise, pitt-babes en luchtkussens voor kindervermaak.

Inschrijven zeepkistenrace kan nog steeds op: www.zeepkistenracenederweert.nl
Informatieverzoeken omtrent inschrijvingen van autoclubs en standhouders kunnen worden ingediend via info@neewieertonwiels.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.