Start to Run oktober 2016

Start to run 1

Een stok achter de deur hebben! Dat meldden we al in het vorige bericht. Dat is wat je mogelijk nodig hebt om met hardlopen te beginnen om in beweging te komen.

Iets krijgen (niet helemaal voor niets, maar tóch!) is ook altijd leuk. Krijgen in de vorm van cadeautjes (T-shirt, schema, nieuwsbrief, hardlooptijdschrift), maar ook in de vorm van gezondheid. Een betere conditie, soepeler bewegen, goede begeleiding, veel informatie over sporten en met name hardlopen.

Start to run 2Als je de stok achter de deur wilt hebben én iets wilt krijgen, schrijf je dan zo snel als maar kan in voor het Start to Run programma dat vanaf 1 oktober aanstaande weer gegeven wordt in Weert. Enkele goede trainers staan voor je klaar om met raad en daad je te helpen om na 7 weken 25 minuten aaneengesloten te kunnen hardlopen. Dit keer zijn het zelfs 8 weken. Die 8e week krijg je gratis!
Waar? NMC aan de Geurtsvenweg 4 in Weert (nabij zwembad IJzeren Man in Weert).

Wanneer? Vanaf zaterdag 1 oktober 2016, om 09.30 u.

Aanmelden? Via https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/loopgroep-de-grenslaupers. Het aantal deelnemers kent geen beperking.

Naast de zaterdagtrainingen krijg je opdracht om 1 of 2 extra trainingen per week te doen. Ook die hoef je niet alleen te doen, als je niet wilt. Meer daarover weten? Informatie en coördinatie: Jos Smeets, jwasmeets@gmail.com (06-21573196

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.