Start to Run Weert begint op 1 oktober

startgroep032016grenslaupers
Beweging is gezond, heel gezond. Steeds meer mensen komen tot dat besef. Samen in beweging komen is nog leuker dan alleen. In een groep komt er een sociaal element bij. Je leert mensen kennen, leert van elkaar en hebt steun aan elkaar op de goede en minder goede sportmomenten. Ook is het een stok achter de deur om te blijven komen.
Dat alles is mogelijk, als je deel gaat nemen aan het door Yakult gesponsorde Start to Run project van de Atletiekunie. Op een heleboel plaatsen in Nederland is dat project al gestart. In Weert nog niet, daar is de start juist uitgesteld tot 1 oktober i.v.m. de vakanties en het weer.
Hoe kun je deelnemen? Je wilt gaan beginnen met joggen/hardlopen, je wilt er begeleiding bij hebben en niet zomaar iets gaan doen, je wilt er ook nieuwe sociale contacten bij opdoen, je wilt een (veel) betere conditie krijgen, je wilt soepeler gaan bewegen? Meld je dan aan via deze link. Kies de locatie in Weert, betaal het cursusgeld van € 49,50 en je bent er bij. 1 Oktober 2016 om 09:30 u. is je eerste les/training vanaf het Natuur en Milieucentrum aan de Geurtsvenweg 4 in Weert (parkeerplaats bij zwembad “De IJzeren Man).
Enkele goede trainers staan klaar om met jou en de andere deelnemers aan de slag te gaan. Voor het inschrijfbedrag krijg je heel veel: niet de aangegeven 7, maar in Weert 8 weken training, T-shirt, nieuwsbrief (wekelijks), nieuwsbrief Start to Run, hardlooptijdschrift, gratis deelname aan de testloop op 20 november. Je bent dan in staat om 25 minuten of nét iets langer aan één stuk te kunnen hardlopen.

Informatie

Het aantal deelnemers kent geen beperking. Informatie en coördinatie Start to Run Weert: Jos Smeets, jwasmeets@gmail.com (06-21573196)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.