Veer Grevenbicht – Rotem uit de vaart

veer-haol-euver-ii pont maas

In tegenstelling tot voorgaande jaren vaart het veer tussen Grevenbicht en Rotem bijna niet in de maand oktober. Dat heeft te maken met werkzaamheden aan de oevers aan Belgische zijde in het kader van hoogwaterbeveiliging.

Die werkzaamheden starten op maandag 3 oktober. Die dag wordt het veer uit de vaart genomen. Het weekeinde van 1 en 2 oktober is dit jaar dus de laatste mogelijkheid om van het voetgangers- en fietsveer in Grevenbicht gebruik te maken. Een overzet kost 1 euro per persoon.

In september vaart de pont tussen 10.00 en 19.00 uur, in het eerste weekeinde van oktober gaat de laatste overzet om 18.00 uur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.