Zwaar ongeval A2

Ambulance Westelijke Mijnstreek

Bij een verkeersongeval in noordelijke richting op de A2 ter hoogte van Geleen zijn woensdagmorgen drie personen gewond geraakt van wie één ernstig letsel heeft opgelopen.

Bij het ongeval waren een personenauto, een camper en een vrachtwagen betrokken. Een vrouw die in de personenauto zat, raakte bij het ongeval bekneld en kon door de brandweer worden bevrijd. Zij is ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Twee anderen betrokkenen liepen lichte verwondingen op en zijn ook naar het ziekenhuis vervoerd voor medische zorg. Een traumaheli werd ingezet, zodat de noodarts ter plaatse hulpverlening kon bieden.

Snelweg afgesloten
Het ongeval, dat rond 10.15 uur plaatsvond, heeft voor grote verkeersoverlast gezorgd op de A2 in noordelijke rijrichting. De snelweg is na het ongeval voor alle verkeer afgesloten. Na verloop van tijd heeft de politie één rijstrook vrijgegeven, zodat het verkeer dat vast stond, kon doorrijden. Daarna is de A2 in noordelijke rijrichting opnieuw afgesloten in verband met het verdere onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben, worden verzocht contact met de politie op te nemen via het telefoonnummer 0900 8844.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.