Fortunapersoneel naar Sittard

fortuna-sittard-stadion

Het kantoorpersoneel van Fortuna Sittard keert terug naar Sittard.

De club heeft de intentie om de kantoren per 1 november weer te huisvesten in het Fortuna Sittard Stadion. De voorbereidingen voor de verhuizing verkeren in de afrondende fase. De afgelopen jaren was de organisatie van Fortuna gevestigd in Buchten.

Met de terugkeer naar Sittard gaat een langgekoesterde wens van Fortuna, sponsors en supporters in vervulling. “Het is voor een profclub belangrijk om dicht bij of in het stadion gevestigd te zijn”, legt interim-manager Paul van der Kraan uit. “Voor bijvoorbeeld de ticketverkoop was Buchten voor veel mensen erg ver weg. Ook voor onze uitstraling is dit belangrijk en we kunnen straks potentiële sponsors direct ons onderkomen laten zien. Tevens zijn de faciliteiten in het stadion erg goed. In Buchten was het te klein.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *