Uitslagen LG De Grenslaupers

img_6968

Nevelig, koud, waterig, herfstachtig, dat is de juiste omschrijving van zondag de 23e oktober. Wél een mooie dag om te lopen, frisse lucht, goede koeling. Voor het eerst zagen we de lange broeken, hier en daar een handschoenenpaar én mutsen of bandana’s.

Naast de trainingskilometers die diverse Grenslaupers in hun eigen omgeving aflegden, waren er ook 8 diehards die voor de zoveelste keer deelnamen aan de Leudalbosloop in Heythuysen. Keuze viel ook nu op diverse afstanden, behalve de grootste. Marcel van Aggel besloot om zelfs 1 rondje minder te lopen dan waarvoor hij had inschreven. Heel verstandig met het oog op het goede herstel van de marathon van Eindhoven waar hij had deelgenomen op 9 oktober. Desondanks zette hij een snelle tijd neer.

De nevel en de frisse weersomstandigheden zorgden ook voor een mooie ambiance in de Kempen-trail in Bladel. Irma van Gils, Frans van der Zalm en David Leidelmeijer kozen voor dit mooie hardloopgebeuren, waarbij de snelheid een ondergeschikte rol speelt en het genieten voorop staat.

Hans van Dooren, Michel Hoeken en Sylvia Kuipers zijn aan de laatst loodjes van de voorbereidingen op de New York Marathon (6 november) bezig. Voor de een nog 18 kilometer, voor de ander nog 20 of net iets meer. Dan taperen (mooi woord!), inpakken, op 1 november de oversteek per vliegtuig maken, genieten van de stad, lopen op zondag, nog een paar dagen genieten van de stad, dan weer terug naar Nederland en ook die loop afvinken op de bucketlist.

Grenslauper worden? Van hardlopen je levenswijze maken? Neem dan contact op via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196. Zie ook www.degrenslaupers.nl

Uitslagen week 42:

23 oktober 2016: Leudalbosloop, Heythuysen:
3 kilometer: Henny Offermanns; 00:16:31; Wilma van Muijen; 00:17:55; Maria Stienen; 00:34:58
6 kilometer: Jos Smeets; 00:40:43
9 kilometer: Marcel van Aggel; 00:42:30; Herman van Melick; 00:47:09; Henk Hoebergen; 00:50:47; Martin Strijbos; 00:58:11

23 oktober 2016: Trimloop GVAC, Veldhoven:
18,9 kilometer: Michel Hoeken; 1:46:16

23 oktober 2016: Kempen-trail, Bladel:
17 kilometer: Frans van der Zalm; 1:36:44; David Leidelmeijer; 1:36:47; Irma van Gils: 1:57:13.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *