28e Halve Marathon Ell 27 november 2016

img_0030

Heel wat mensen zijn dit jaar aan de uitdaging hardlopen begonnen. Ze deden dat via een loopgroep, via Start to Run, via particuliere begeleiding, of helemaal alleen. Heb je dat ook gedaan? Zoek je nu een hardloopuitdaging? Dan is mogelijk de halve marathon van Ell iets voor jou.

27 november 2016 de 28e editie. Startplek is de kampstraat in Ell. Inschrijven kan bij Eetcafé “De Prairie” aan de Sebastiaanstraat in Ell vanaf 09:00 u. Gekozen kan worden uit 1 km (jeugdloop), 7,3 km, 12,5 km of 21,1 km. Voor-inschrijven kan gebeuren via www.inschrijven.nl. Ook bedrijventeams kunnen via die weg inschrijven. Starttijden: 10:30 u. de 3 grote afstanden, 10:40 u. jeugdloop.

Voor iedereen is er na afloop een leuke herinnering en onder de voorinschrijvingen worden een groot aantal tombolaprijzen verloot. Er is goede verzorging onderweg. De halve marathon gaat over 2 ronden, de andere afstanden kennen 1 ronde.

Meer nieuws in de komende weken.

Info via www.degrenslaupers.nl of halvemarathon@degrenslaupers.nl

halve-marathon-ell
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.