Delen is het nieuwe hebben!

hammer-471884_1280

De eerste Goedbezig Beursvloer met als thema ‘delen is het nieuwe hebben’ vindt over ruim een week plaats! Op 17 oktober om 18:00 uur trappen wethouder Sterk van de gemeente Weert en dhr Fonteijn van BAM Woningbouw af met een slag op de gong en gaan verenigingen en bedrijven in Weert met elkaar het gesprek aan om met gesloten beurzen te onderhandelen. Wat er wordt verhandeld? Workshops, trainingen, spelenverhuur, helpende handen, ruimtes, optredens, een aanhangwagen, andere materialen, onderhoudswerkzaamheden, pr uitingen enz. Al meer dan 60 mensen gaan de uitdaging aan om een mooie match met elkaar te maken en elkaars bedrijf of vrijwilligersorganisatie te versterken.

Heeft uw Weerter school, bedrijf of vereniging/stichting zich nog niet aangemeld maar wel interesse om te komen? Dan bent u nog altijd van harte welkom! Kom ook een kijkje nemen als u niet precies weet wat u zou kunnen vragen of aanbieden. Al netwerkend en onder het genot van een hapje en drankje komt u misschien wel tot een mooie samenwerking.

Aanmelden

Dat kan nog steeds via www.goedbezigweert.nu. We heten u graag welkom op 17 oktober vanaf 17.30 uur in het gebouw van BAM Woningbouw aan de Schepenlaan 3. Voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn via email goedbezig@puntwelzijn.nl of telefoon 0495-697900.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.