Fietser ten val ondanks waarschuwing politie

forest-road-113885_1280

Woensdagmorgen om 08.00 uur gebeurde er een verkeersongeval op de B Henrylaan in Dilsen.

Een politieman op weg naar zijn werk stelde vast dat er een boom dwars op het toeristisch fietspad lag. De brandweer werd door de agent verwittigd. Gezien de gevaarlijke situatie stelde hij zich enkele meters voor de plaats op en verlichte de boom met zijn fietslicht. Hij riep aankomende fietsers toe dat ze moeten oppassen voor de omgevallen boom.

Een uit Elen komende fietser reed echter ondanks de waarschuwing gewoon tegen dezelfde snelheid tegen de boom op. Hij kwam op zijn hoofd terecht en vertoonde een bloedende wonde. Betrokkene had oortjes in en de remmen van zijn fiets werken slecht. De man werd licht gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.