Geanimeerde gesprekken en mooie matches bij Goedbezig Beursvloer

gong-beursvloer

Maandag 17 oktober vond de eerste Goedbezig Beursvloer plaats in Weert. Georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn in samenwerking met BAM Woningbouw. Meer dan 150 mensen van verenigingen en bedrijven troffen elkaar om  iets te bieden of te vragen: kennis, materialen, PR  uitingen, activiteiten, materialen enz. Het Samenfonds0495 en de SESAM academie hadden de primeur, de eerste match: de academie zegde expertise toe en het Samenfonds stelt haar netwerk ter beschikking.

Na een slag op de gong door wethouder Sterk raakten de deelnemers snel met elkaar in gesprek en werden vele matches een feit. Zo spraken het Toon Hermanshuis en de stichting Ontspanwater met elkaar af om een activiteit te organiseren voor gasten van het Toon Hermanshuis. Het bedrijf Puur Clownen maakte een superdeal met Land van Horne voor 12 uur gratis clownbezoek tegen publiciteit voor hun werk.  De groenploeg van PSW gaat een dag groenonderhoud doen voor zwembad de IJzeren Man en mag daarna een keer gratis komen zwemmen. Fruitbomenhandel van de Boogaard geeft advies en hulp aan de Molenstichting bij het plaatsen van fruitbomen, als dank wordt de molen opengesteld voor klanten van de bomenhandel. En bewoners van het AZC gaan een gebouw mee helpen opknappen van stichting Muziekhuis Weert en kunnen een leuk muzikaal optreden terugverwachten.

Lizette Aarts, die voor haar bedrijf Vrolijkspel.nl aanwezig was, geeft aan dat deze beurs bruist van de energie: ”En ik heb net een mooie match gemaakt met de Weerter Minimagroep. Deze gaan mij helpende handen bieden bij onderhoud aan onze spellen en die mogen ze daarna een aantal keer gratis lenen voor hun activiteiten”. Ook Sambaclub As Arraias was op de beurs aanwezig en gaat in ruil voor PR een optreden verzorgen bij het zomerweekend van buurtvereniging Fatima. Zo zullen er de komende tijd veel bedrijven en verenigingen in Weert iets moois voor elkaar betekenen. De matchmakers vanuit Homevision Makelaardij, ABN Amro, Punt Welzijn en BAM Woningbouw hebben hieraan bijgedragen.

Onder het genot van een hapje en drankje sloot de beurs na ruim een uur af met maar liefst 57 genoteerde matches. Frans Fonteijn van BAM Woningbouw bedankte iedereen voor deze bijzondere avond waarin het maatschappelijk leven een mooie boost gekregen heeft. Met een heldere oproep sloot hij de beurs:  “Aan iedereen die er nu niet was, zorg dat je er volgende keer bij bent!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.