Grenslaup Vosseven

grenslaupers

Aflevering 22 van deze trimloopserie komt er aan. Datum? 16 oktober 2016. De Grenslaup Vosseven is een maandelijks hardloopevenement dat gehouden wordt op de 3e zondag van de maand (met uitzondering van de maanden juli en augustus). Locatie is het bosgebied achter en bij bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat in Stramproy. Een fantastisch mooi natuurgebied waarin een parcours van ruim 3100 meter is uitgezet dat 1 tot 5 keer afgelegd kan worden. Voor de jeugd is er een rondje van 1,1 kilometer.

Inschrijven kan vanaf 09:00 u. bij Pannenkoeken en Meer “Nieuw Vosseven”, Lochtstraat 28, Stramproy. Inschrijfgeld € 2,00 en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis deelnemen. Starttijden 10:00 u. jeugd en 10:15 u. de overige afstanden.

Tijd en tijdregistratie speelt niet zo’n belangrijke rol het genieten van hardlopen in de vrije natuur is belangrijker. Vóór aanvang van elke editie worden 3 Bienenstich verloot onder de deelnemers.

Wandelen is ook mogelijk. Vanaf het Vosseven voeren diverse wandelroutes door de grensstreek. Parkeerruimte is voldoende voorhanden.

Info

Informatie over de loop is te vinden op www.degrenslaupers.nl of te verkrijgen via het mailadres: wilmavanmuijen@concepts.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.