Nieuwe aanbieder mobiel parkeren Weert

myorder-iphone6-with-hand

Mobiel parkeren is een snelle, veilige en makkelijke manier om parkeergeld te betalen. U heeft geen contant geld meer nodig. U hoeft niet meer in de rij te wachten voor een automaat. En u betaalt alleen voor de tijd dat u daadwerkelijk parkeert. U krijgt daarbij geen parkeerticket meer. De parkeercontroleur scant uw kenteken en kan zien of u heeft betaald. Kortom, mobiel parkeren heeft veel voordelen.

Mobiele aanbieders
In Weert was het al mogelijk om mobiel te parkeren in parkeerzone 1 en 2 (behalve in parkeergarages) via de volgende aanbieders: Stadsparkeren, Parkmobile, Yellowbrick, SMS Parking en Parkline. Recent is ook MyOrder toegevoegd als mobiele aanbieder. Om gebruik te kunnen maken van mobiel parkeren dient u zich eenmalig te registreren bij één van deze aanbieders.

Hoe werkt mobiel parkeren met MyOrder?
Download gratis de MyOrder-app in de App Store of Google Play Store en registreer u eenmalig met uw e-mailadres. Aan de hand van uw GPS wordt uw locatie en het parkeertarief bepaald. U kunt eventueel uw locatie wijzigen door het invoeren van een parkeerzone. Selecteer de geschatte eindtijd van uw parkeersessie. Betaal met iDEAL, PayPal, creditcard of uw Smartwallet. U betaalt € 0,22 transactiekosten per parkeersessie.

Parkeert u langer dan verwacht? Of bent u juist eerder terug? Met MyOrder kunt u eenvoudig en snel uw parkeertijd verlengen of stoppen. U betaalt alleen uw werkelijke parkeerminuten.

Meer weten? Kijk op www.myorder.nl/parkeren.

Voor meer info over parkeren in het centrum, zie www.weert.nl/parkeren

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.