Politie bezorgt gestolen auto terug

politie-roermond-outlet

Woensdagmiddag kreeg de Roermondse politie informatie van Duitse collega’s dat er een gestolen personenauto verkocht zou gaan worden in Roermond. Deze verkoop zou plaatsvinden ergens tussen 18.00 uur en 20.00 uur op de parkeerplaats van het Outlet Centrum van Roermond.

Door onopvallende patrouilles werd de parkeerplaats van het Outlet Centrum afgezet en in observatie genomen. Op enig moment werd de personenauto niet aangetroffen op de parkeerplaats, maar op de Slachthuisstraat. Na een snelle herpositionering van de dienstvoertuigen werd de personenauto klemgezet en de inzittende aangehouden.

Vermoedelijk stond de personenauto op de Slachthuisstraat te wachten op bericht van een handlanger die ter plaatse was bij het Outlet Centrum. Helaas heeft de politie dit nog niet hard kunnen maken. Wel maakten ze de eigenaar van de personenauto blij, want die krijgt zijn personenauto in goede staat terug.

De verdachte zit nog steeds vast voor onderzoek. Er is al gebleken dat de verdachte in meerdere landen gezocht wordt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.