Wie verdient de Cultuurprijs Echt-Susteren 2016?

books-1680953_960_720

Kent u iemand in uw omgeving die zich onvermoeibaar inzet als persoon of groep op het gebied van cultuur (in de breedste zin van het woord)?

Persoon voordragen

Meld deze kandidaten aan voor de Cultuurprijs Echt-Susteren (u kunt niet uzelf voordragen als kandidaat). Geef aan waarom u denkt, dat deze kandidaat de cultuurprijs verdient. Criteria zijn het belang en de meerwaarde voor de gemeenschap, de originaliteit en vernieuwende initiatieven. De prijs wordt media januari uitgereikt.

Aanmelden

Stuur uw inzending naar Stichting Menswel per post (T.a.v. M. van der Vleuten, Châtelainplein 31, 6102 BB Echt) of mail (cultuurcoach@menswel.nl). Kandidaten aanmelden kan tot 1 november 2016. Ga voor meer informatie naar www.menswel.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.