Weinig vuurwerk naar Apeldoorn

vuurwerk-1

Vrijdag omstreeks 13.50 uur waren er moeilijkheden met enkele personen op de Stenenbrugweg in Maaseik.

V.R. uit Apeldoorn was met zijn vijftienjarige zoon en 2 anderen op uitstap in de Ardennen geweest. Op de terugweg naar huis wilde de zoon vuurwerk kopen op het Industrieterrein in Maaseik. Toen ze wilden afrekenen wilde de vader niet dezelfde hoeveelheid aankopen als de zoon, en er volgde een discussie. Er werd uiteindelijk een kleine hoeveelheid aangekocht.

De zoon voelde zich hierdoor onheus behandeld en sprong bij een kruispunt uit het voertuig en wilde vervolgens niet meer instappen. De politie moest er aan te pas komen om te bemiddelen. Aan het eind van het liedje is de jongeman toch ingestapt en gingen ze hun problemen thuis oplossen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.