Woningoverval in Echt

politie-zijkant-1

In de nacht van woensdag op donderdag hebben twee mannen een overval gepleegd op een woning aan de Maasbrachterweg in Echt.

De twee gemaskerde mannen wisten zich rond 00.15 uur toegang tot de woning te verschaffen. Zij overmeesterden de aanwezige bewoonster en bonden haar vast. Na enkele minuten verdwenen de beide verdachten en verlieten de woning. Onbekend is in welke richting zij zijn gevlucht. De politie onderzoekt wat de verdachten hebben buit gemaakt.

Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken kan hebben, worden verzocht contact met de politie op te nemen (0900 8844). Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M (0800 7000).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.