Afsluiting Coenderstunnel Rijksweg Zuid Sittard

verbod-verkeer

De Coenderstunnel aan de Rijksweg Zuid in Sittard is door een ongeluk met een vrachtwagen beschadigd.

Op donderdag 10 november om 18.00 uur starten de herstelwerkzaamheden. De Rijksweg Zuid wordt voor dit doel afgesloten voor alle verkeer vanaf de Geuweg tot aan de kruising bij Foroxity. Om 06.00 uur ’s ochtends op vrijdag 11 november zetten we de werkzaamheden stop en gaat de Rijksweg weer open voor alle verkeer.

Op vrijdag 11 november om 18.00 uur gaat de Rijksweg Zuid weer dicht vanaf de Geuweg tot aan het kruispunt bij Foroxity. De werkzaamheden worden dan weer hervat en afgerond op zaterdagochtend 12 november rond 06.00 uur. Daarna is de Rijksweg weer open voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Monseigneur Vranckenstraat – Bergerweg – Middenweg. De hulpdiensten kunnen de woningen tijdens de werkzaamheden bereiken.

Contact / meer info / info en vragen
Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op met de toezichthouder van de gemeente Sittard-Geleen, de heer Martijn Meessen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-20565855.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *