Twee jaar cel na weggooien sigarettenpakje

politie bureau weert

Afgelopen weekend werd er een man staande gehouden in Weert omdat hij afval op straat gooide. Omdat de man zich niet kon identificeren en er onduidelijkheid bestond over zijn ware identiteit werd de man aangehouden.

Gedurende het onderzoek bleek de man over meerdere namen te beschikken. Door samenwerking met de Afdeling Identificatie Vreemdelingen en Mensenhandel en de Koninklijke Marechaussee werd het duidelijk wie de man was.

Het bleek dat de betreffende man, gezocht werd door justitie te Zwitserland. De man was in Zwitserland veroordeeld voor een drugsdelict en moet nog ruim 2 jaar celstraf uitdienen.

De man werd voor de uitleveringswet aangehouden en overgedragen aan het Justitieel Parket te Amsterdam, alhier zit het Internationale Rechtshulp Centrum welke zich voornamelijk bezig houdt met overlevering: de overdracht van aangehouden personen binnen de Europese Unie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *