Zuyderland verkiest MAAS koffie

zuyderland-ziekenhuis-sittard

Na een openbare aanbesteding voor de levering en verzorging van zo’n 300 koffieautomaten voor alle locaties van Zuyderland, heeft het zorgconcern uiteindelijk gekozen voor MAAS uit het Brabantse Son.

maas-zuyderlandIn het Zuyderland ziekenhuis in Sittard-Geleen verzorgde MAAS de afgelopen (ruim) zeven jaar al de koffie en thee voor personeel en patiënten. Binnenkort zal men ook in Heerlen en bij alle andere vestigingen van Zuyderland kunnen genieten van (h)eerlijke koffie en thee van MAAS.

MAAS
MAAS is een van de grootste spelers op de Nederlandse vending markt. Ruim 850 medewerkers zorgen voor het dagelijks koffiegenot bij vele grote en kleine bedrijven in Nederland, Duitsland en Denemarken. MAAS heeft onlangs in Ethiopië een eigen koffiebranderij geopend en bezit aldaar ook een grote koffieplantage.

MAAS is koploper wat betreft innovatie en komt steeds weer met nieuwe ontwikkelingen welke steevast in dank door de klant worden afgenomen. MAAS verzorgt behalve koffie, ook snoep, snack en frisdrankautomaten.

In onze regio is MAAS te vinden bij o.a: DSM, NEDCAR, SABIC, NS, ENEXIS, ROTO SMEETS en binnenkort dus ook overal bij ZUYDERLAND.

[Foto: Zuyderland Sittard-Geleen @GrenslandActueel]

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *