40 jarig bestaan Ontmoetingscentrum De Roos

uitnodiging-40-jaar-roos

Dit jaar bestaat Ontmoetingscentrum De Roos 40 jaar en dat vieren wij op 10 december a.s. met een feestelijke inloop bijeenkomst voor alle belangstellenden. Tevens vormt deze bijeenkomst het afscheid van De Roos in haar huidige vorm. Tijdens de inloop van 13.00 tot 18.00 uur kunt u de vrijwilligers feliciteren die al die jaren de bezoekers hebben voorzien van een kopje koffie, flesje bier o.i.d. en uiteraard kunt u samen herinneringen ophalen aan 40 jaar De Roos.

Aan het eind van dit jaar verhuizen we naar het Cwartier. We hebben een ruimte voor inloop op de begane grond, daar waar vroeger de trouwzaal van het gemeentehuis was. Hier kunnen mensen straks terecht voor een spelletje biljart, het leggen van een kaartje of voor een praatje. Op de eerste verdieping van het Cwartier komen 2 activiteitenruimtes voor oa. yoga, bridgen en koersballen. Tijdens de feestelijke inloop vindt rond 17.00 uur de onthulling plaats van de naam van de nieuwe locatie.

Wij zien u graag op 10 december in De Roos aan de Beekstraat 29 in Weert. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Milczarek, via telefoon 0495-697900.

Wat: Feestelijke inloop bijeenkomst
Wanneer: 10 december 2016
Waar: Ontmoetingscentrum De Roos
Beekstraat 29, Weert
Voor wie: alle belangstellenden
oud vrijwilligers
oud medewerkers
Hoe laat: 13:00 tot 18:00 uur
uitnodiging-40-jaar-roos-1       punt-welzijn

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.