Afscheidsreceptie Harrie Litjens

wethouder-litjens-02

Na 38 jaar neemt de heer Harrie Litjens op vrijdag 9 december afscheid van de Weerter politiek. Iedereen is welkom op zijn afscheidsreceptie van 16.00 tot 18.00 uur op de begane grond in het stadhuis.

De heer Litjens begon in 1978 als raadslid, waarna hij in 2010 wethouder werd. In de raadsvergadering van 2 november 2016 gaf hij aan dat hij wilde aftreden als wethouder, nadat hij de begroting van de gemeente Weert op orde bracht. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2014 had de heer Litjens de pensioengerechtigde leeftijd al bereikt. Toch stelde hij zich opnieuw beschikbaar als wethouder en gaf daarbij aan dat hij op een geschikt moment het stokje over zou geven aan een nieuwe wethouder. Dat moment is nu aangekomen.

Weert Lokaal draagt raadslid Martijn van den Heuvel voor als nieuwe wethouder. De gemeenteraad neemt hierover waarschijnlijk op 21 december een besluit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.