Meet and greet Matteo Simoni in De Stegel

stegel

Op zondag 6 november programmeert Studio Stegel in Molenbeersel een dubbele voorstelling van Safety First the movie, inclusief een meet and greet met Matteo Simoni. Die is enkel mogelijk met een ticket voor de filmvoorstelling! De toegang bedraagt 7 euro per persoon en er is geen voorverkoop.

Matteo Simoni (3 september 1987) is een Vlaamse theater- en tv-acteur. Hij studeerde aan de toneelafdeling van het Herman Teirlinck Instituut. In 2008 richtte hij mee het theatergezelschap FC Bergman op. Op televisie speelde hij mee in diverse series. Na enkele bijrollen in Sara, Spoed en Vermist, vertolkte hij één van de hoofdrollen in de serie LouisLouise en recent ook in Callboys en natuurlijk Safety first, de serie én de film. Het is niet zijn eerste film want na Zot van A en Weekend aan Zee was hij in Marina ook al te zien als de jonge Rocco Granata.

In Safety First – The Movie sleept hij als Simon Smos Vos samen met zijn collega-bewakingsagenten Dirk Porrez, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez de job van zijn leven in de wacht. Ze mogen de VIP van een van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de hele friendship in gevaar brengt. Discipline, Dedication & Friendship maar Safety First op Tomorrowland !

Eerste voorstelling

13u30: deuren open
14u00 – 15u30: Safety First the movie
15u30 – 16u00: Matteo Simoni

Tweede voorstelling

16u15: deuren open
16u30 – 17u00: Matteo Simoni
17u00 – 18u30: Safety First the movie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.