Nieuwe website voor Familiekunde Vlaanderen Provincie Limburg vzw

2016-11-03-nieuwe-website

Tijdens de voorbije maanden werd achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website voor Familiekunde Vlaanderen Provincie Limburg vzw.

Niet alleen het ontwerp van de site maar ook de structuur en de inhoud kregen een nieuwe look in vergelijking met de vroegere website. Grote dank gaat hiervoor aan lid Rudi Ponthier die dit alles realiseerde!

Deze bloeiende vereniging krijgt hierdoor een ruimer bereik en meer aandacht. In de komende weken en maanden hoopt men het genealogisch aanbod op deze website nog verder uit te breiden. Uw medewerking daarvoor is bijzonder welkom. Bezorg de vereniging genealogische bestanden zoals bewerkingen van registers van de burgerlijke stand en van parochieregisters, toevallige of merkwaardige vondsten, bidprentjesverzamelingen, enz. Samen met u kunnen ze het Limburgs genealogisch landschap verbeteren en nog interessanter maken voor iedereen.

Heeft u nog vragen suggesties of opmerkingen? Stuur gerust een mailtje want “samen kunnen we zoveel meer”!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.