Politie maakt beelden pinpas-dief openbaar

geldautomaat

De Roermondse politie heeft vandaag de beelden online geplaatst van de pinpas-dief die op 7 oktober omstreeks 13.30 uur een dementerende vrouw haar pinpas afhandig maakte en vervolgens 1000 euro van haar rekening wist te halen.

De politie had eerder al op haar Facebookpagina aangegeven de beelden openbaar te zullen maken als de dief zich niet zou melden.

De politie wil graag weten wie deze persoon op de foto’s is.

Ken je deze persoon op de foto of weet je waar hij verblijft? Laat het dan weten aan de Roermondse politie ! Melden kan via een privé-bericht op de Facebookpagina of via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven neem dan contact op met 0800-7000.

[foto’s. politie Roermond]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.