Politie zoekt getuigen steekincident

politie

In de nacht van zaterdag op zondag is een man uit Someren gewond geraakt bij een steekincident. Hij kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

De man was met een grote groep op stap geweest in Reuver. Toen ze rond 03.00 uur weer in de bussen wilden stappen om terug te gaan ontstond er een opstootje. Hierbij werd volgens getuigen vooral geduwd, getrapt en een klap uitgedeeld. Nadat het slachtoffer in een van de bussen is gestapt ontdekt hij dat hij bloed op zijn kleding heeft. Vervolgens merkt hij dat hij een aantal keren is gestoken. Hij gaat met zijn verwondingen naar het ziekenhuis waar hij gehecht wordt. Ook doet het slachtoffer aangifte.

Wie heeft heeft informatie over het steekincident?

De politie heeft camerabeelden bekeken en een aantal getuigen gesproken. Dit levert tot nu toe geen informatie op over het steekincident. Toch zullen er vast mensen zijn die iets gehoord of gezien hebben dat met het steekincident te maken heeft. De politie wil graag met hen in contact komen om deze ernstige gebeurtenis op te kunnen lossen. Heeft u informatie, bel dan de politie via 0900-8844. Anoniem mag ook, via M. 0800-7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.