Politieauto botst tegen graafmachine

Politie

Een bestuurder van een onopvallende politieauto is zaterdagmorgen in botsing gekomen met een graafmachine. Het ongeval vond plaats op de Asbroek ter hoogte van de N279 in Roggel.

Rond 10.00 uur reed de bestuurder van de onopvallende politieauto op de N279. Bij het inhalen van een graafmachine heeft de bestuurder van de auto vermoedelijk over het hoofd gezien dat de graafmachine afsloeg, en is in botsing gekomen met de zijkant van de graafmachine. De bestuurder van de politieauto was met spoed op weg naar een klus.

Ter plaatse werd onderzoek verricht door o.a. Verkeersongevallenanalyse van de politie. Beide bestuurders zijn met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het politievoertuig is naar het ziekenhuis in Weert gebracht, de bestuurder van de graafmachine naar Roermond.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.