Roemeense inbrekers aangehouden

politie-9

Vrijdagavond belde een oplettende burger de politie, omdat er een verdachte auto in de straat geparkeerd stond in de buurt van een woning.

Diverse politiepatrouilles reden daarop direct naar Posterholt. De burger die gebeld had ging intussen op een veilige afstand op de uitkijk staan. Terwijl de burger nog aan de lijn was met de meldkamer hoorde hij het geluid dat leek alsof iemand een deur aan het openbreken was. De bestuurder van de verdachte auto kreeg echter in de gaten dat ze ontdekt waren en koos het hazenpad.

Gelukkig had een getuige het kenteken genoteerd, en daarom kon de politie gericht zoeken en werd de betreffende auto even later aangetroffen net buiten Posterholt. De bestuurder van dit voertuig kon worden aangehouden.

Op aanwijzen van een getuige kon  later ook nog een tweede verdachte worden aangehouden in Posterholt. De mannen, van Roemeense afkomst, zitten nog vast en de politie doet onderzoek.

Weet u wat u moet doen als u een verdachte situatie ziet? Bel 112!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.