Vijf autobranden in Limburg

brandweer-sittard-geleen-1

In de nacht van zaterdag op zondag vonden er in Limburg vijf autobranden plaats in diverse steden.

Rond 01.45 uur kwam een melding van een autobrand in Nieuwstadt op de Randenborgweg. Om 02.30 uur stond een auto in brand op de Gravenweg in Landgraaf. Even later kwam er een melding binnen van een autobrand op de Titaniastraat in Roermond. Om 03.15 uur brandde een auto op de Doormanstraat in Weert en om 05.15 uur brandde een auto op de Florijnruwe in Maastricht.

Er vindt onderzoek plaats om te kunnen achterhalen of er sprake is van brandstichting en of deze branden mogelijk met elkaar te maken kunnen hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.