Weekendafsluiting N276 – Dr. Nolenslaan Sittard

ongelijkvloerse-kruising-1

In het weekend van 11, 12 en 13 november 2016 is de kruising N276 Hasseltebaan – Dr. Nolenslaan afgesloten voor alle verkeer. In dit weekend worden de Dr. Nolenslaan en de N276 Hasseltsebaan aangesloten op de nieuwe ongelijkvloerse kruising N276 Hasseltsebaan – Dr. Nolenslaan. Om deze werkzaamheden op een veilige manier te kunnen uitvoeren is een volledige afsluiting van de N276 en Dr. Nolenslaan onvermijdelijk.

De N276 Hasseltsebaan is volledig afgesloten op:

Vrijdag 11 november vanaf 20:00 uur tot zaterdag 12 november 10:00 uur;
Zaterdag 12 november vanaf 18:00 uur tot maandag 14 november 6:00 uur.

De Dr. Nolenslaan is volledig afgesloten op:

Vrijdag 11 november vanaf 20:00 uur tot maandag 14 november 06:00 uur.

De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Dat betekent dat bij slecht weer een en ander kan worden verschoven naar een later moment.

De bouw van de ongelijkvloerse kruising is eind november 2015 van start gegaan. Nu, bijna een jaar later, is de kruising gereed en wordt het viaduct en de onderdoorgang in de weekendafsluiting aangesloten op de N276 en Dr. Nolenslaan. Vanaf maandag 14 november 06:00 uur wordt de nieuwe ongelijkvloerse kruising opengesteld voor gemotoriseerd verkeer.

n276-werkzaamhedenVanaf maandag 14 november starten de werkzaamheden aan de parallelweg langs de N276, de voormalige bypass. Als deze parallelweg gereed is, zijn de routes voor (brom)fietsers en landbouwverkeer hersteld en is het gehele project afgerond. Naar verwachting is dat in het begin van 2017.

Tijdens de weekendafsluiting wordt het gemotoriseerd verkeer omgeleid. Voor het fietsverkeer verandert er niets, dit blijft omgeleid over het dubbelzijdig fietspad langs de oude Rijksweg Noord. De omleidingsroutes en overige informatie over het project Ongelijkvloerse Kruising N276 vindt u op www.limburg.nl/N276 en op https://www.facebook.com/N276Nolenslaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.