Woensdagmarkt Roermond verplaatst

markt-1

Vanaf woensdag 30 november tot en met 11 januari zal de woensdagmarkt in Roermond worden verplaatst naar de Markt. Op 24 november zal er op het Munsterplein worden begonnen met de opbouw van Santa’s Village. Hierdoor zal de woensdagmarkt tot en met 11 januari niet op het Munsterplein kunnen plaatsvinden.

De Woensdagmarkt zal op het middengedeelte van de Markt komen te staan, binnen de paaltjes en de banken. Door een open opstelling met verkoop naar de winkels en Horecazaken aan de Markt, zal er een knus marktterrein worden gecreëerd. Deze tijdelijke verplaatsing heeft geen gevolgen voor het doorgaand verkeer en bevoorradingsverkeer. Ook de parkeerplaatsen op de Markt blijven bereikbaar.

De openingstijden van de woensdagmarkt zijn van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.