Inbraakgolf in Maaseik

politie-maasland

Zondag werd Maaseik opgeschrikt door een ware golf van inbraken.

Op de Van Eycklaan werd een deur geforceerd, er werden juwelen en geld gestolen. Op de Lindenlaan werd om 18.00 uur de achterdeur van een woning opengebroken. Geld en camera’s werden ontvreemd. Omstreeks 19.00 uur was het raak op de Maaseikerlaan. Aldaar werd een verandadeur geforceerd. De woning werd doorzocht doch hier werd niets gestolen.

Om 19.40 uur was er diefstal braak op de Berkenlaan. De voordeur werd opengebroken. Er werd een portefeuille gestolen. Op de Diestersteenweg kwam het dievengilde binnen om 21.50 uur. Een raam werd ingegooid met een steen, geld en juwelen verdwenen uit de woning. Tot slot was er nog een diefstal met braak op de Misweg in Maaseik om 22.30 uur. Er werd een raam ingegooid met eenklinker. Hier werden een laptop en geld gestolen.

Maandag was er dan nog een diefstal op de M. Koningsstraat in Maaseik. Beide nummerplaten van een auto werden gestolen.

De politie zal verhoogd toezicht houden naar aanleiding van de inbrakenplaag.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *