Roermondse inbreker in de cel

politie-logo-groot

Enige tijd geleden is een inwoner van Roermond opgepakt als verdachte van een aantal woninginbraken. Tijdens het onderzoek is de verdenking ontstaan dat deze persoon mogelijk meer woninginbraken op zijn kerfstok had dan vooraf werd gedacht.

Inmiddels is het onderzoek afgerond en ingezonden naar het Openbaar Ministerie. De verdachte, die overigens nog steeds vast zit, zal zich eind januari 2017 voor de rechter moeten verantwoorden. Hem worden 14 woninginbraken, een diefstal auto en een inbraak auto ten laste gelegd. De meeste strafbare feiten zijn in Roermond gepleegd doch ook in de omliggende dorpen zijn mensen slachtoffer geworden.

Het onderzoek heeft mede dankzij verklaringen van getuigen en slachtoffers, en de uitkomsten van technisch onderzoek een, voorlopig, mooi resultaat opgeleverd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *