Jeugdagent Inge Strijbos stopt in Leudal

Ze is al tien jaar een bekend gezicht voor veel jongeren in de gemeente Leudal, en eerder ook in Maasgouw. Sinds 2006 werkte Inge Strijbos als jeugdagent in Midden-Limburg, maar daar stopt ze nu mee. Ze krijgt een ander baantje bij de politie.

Ze gaat zich namelijk met problemen bezig houden die wat genoemd wordt ‘wijkoverstijgend’ zijn. Haar werkgebied wordt dan buiten Leudal ook Weert en Nederweert. Ook in deze functie zal Inge zich met jeugd blijven bezig houden.

Foto: Inge Strijbos Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *