Nieuwe Head of MINI aangesteld bij BMW Group Nederland

VDL Nedcar Mini Auto
BMW Group Nederland voert een aantal wijzigingen door binnen de directie. Per 1 december 2016 is Bart Verhoef de nieuwe ‘Head of MINI’ in Nederland. Hij heeft deze functie overgenomen van Christiaan Dols. Bij BMW Motorrad neemt Tom Crooijmans op 1 februari 2017 de functie van ‘Head of BMW Motorrad’ over van Edgar Kleinbergen, die op die datum in dienst treedt als ‘Head of BMW Motorrad’ bij BMW Group South Africa.
BMW Group Nederland voert een aantal wijzigingen door binnen de directie. Per 1 december 2016 is Bart Verhoef de nieuwe ‘Head of MINI’ in Nederland. Hij heeft deze functie overgenomen van Christiaan Dols. Bij BMW Motorrad neemt Tom Crooijmans op 1 februari 2017 de functie van ‘Head of BMW Motorrad’ over van Edgar Kleinbergen, die op die datum in dienst treedt als ‘Head of BMW Motorrad’ bij BMW Group South Africa.
Head of MINI
Bart Verhoef (37) heeft in diverse functies bij BMW Group Nederland een brede ervaring en kennis opgebouwd. Vrij kort na het afronden van zijn studie aan de Erasmus Universiteit trad Verhoef bij BMW Group Nederland in dienst als Trainee in het Driver-programma. Vanaf juni 2008 bekleedde hij de functie van Business Manager Lease & Rent op de afdeling Corporate Sales. In 2010 maakte Bart de overstap naar Marketing en vanaf 2011 werkte hij als Manager Market Intelligence. Medio 2015 is hij aangesteld als Area Manager op de afdeling Aftersales. Zijn voorganger, Christiaan Dols, werkte sinds 2003 bij BMW Group Nederland. Hij is per 1 december in dienst getreden bij Fiat Chrysler Automobiles als Country Manager Alfa Romeo en Jeep.
Head of Motorrad
Tom Crooijmans (49) is zijn carrière binnen de automotive wereld gestart in 1991 en werkte voor diverse dealerbedrijven. In 2001 is hij binnen BMW Group Nederland gestart als Accountmanager Service op de afdeling Aftersales. In 2008 maakte Tom de interne overstap naar BMW Motorrad en werkte eerst als After Sales Manager. Medio 2013 maakte Tom de switch van Aftersales naar Sales als National Sales Manager and Authority Sales.
Per 1 februari 2017 verruilt hij die functie voor ‘Head of BMW Motorrad’ Nederland, als opvolger van de naar Zuid-Afrika vertrekkende Edgar Kleinbergen. In Zuid-Afrika zal Kleinbergen de functie van General Manager BMW Motorrad, South Africa vervullen, naast Zuid-Afrika zal hij daar ook verantwoordelijk worden voor de sub-Sahara landen. Kleinbergen heeft in de afgelopen vijf jaar succesvol bijgedragen aan de ontwikkeling van het dealernetwerk van BMW Motorrad in Nederland.
 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *