Pas geopende straten in Echt weer op de schop

Als wethouder Jac Dijks van Echt had geweten dat twee weken na de officiële opening van de vernieuwde straten de schop weer in de grond moest op dezelfde locatie, was de opening misschien wel uitgesteld. In Echt worden binnenkort weer enkele straten opengebroken omdat er glasvezel wordt aangesloten.

Het gaat om de Prins Bernhardstraat, Doktersweg, Weidestraat, Graaf, Kapelaan Goossensstraat, Tuinstraat, Walstraat, Prins Hendrikstraat, Gasthuisstraat, Mussenstraat, Kerkveldsweg West, Julianastraat, Kortestraat, Prinses Christinastraat en de Emmastraat. Deze wegen kregen onlangs nieuwe rioleringen, groenvoorzieningen en verharding.

Dijks laat weten dat enige weken geleden nog onduidelijk was of een vergunningsaanvraag voor glasvezel daadwerkelijk afgegeven zou worden. De wethouder hoopt dat de omwonenden begrip voor de situatie kunnen opbrengen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *