755 euro tijdens de 'Warmste week'

Bij de Eerstegraadsschool in Kinrooi noemen ze deze week ‘De Warmste Week’. Midden in die week zijn vier leerkrachten van deze school naar Recreatiedomein ‘De Schorre’ in Boom gegaan om de opbrengst van diverse acties van klas 1B Techniek persoonlijk te overhandigen aan bestuurders van vzw SLBS Sanyang, die ernaar streeft om ieder kind kansen tot onderwijs te geven in Gambia.

De scholieren haalden met diverse acties 505 euro op. Het gemeentebestuur van Kinrooi deed ook een duit in het zakje en verhoogde de domnatie tot 755 euro.

Het is niet de eerste maal dat leerlingen van de Kinrooise school zich voor het goede doel inzetten. Al vanaf 2011 organiseert men diverse acties. Ook het gemeentebestuur van Kinrooi ondersteunt jaarlijks minimaal één goed doel. Vorig jaar organiseerde het personeel van de gemeente een actie ten voordele van de Rodeneuzendag. Eerder dit jaar liep en wandelde het personeel samen met een gemeentelijke basisschool al mee tijdens Levensloop ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Foto: Gemeente Kinrooi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.