Arriva dienstregeling tijdens oudjaarsavond en nieuwjaarsdag

Tot en met zondag 8 januari 2017 rijden de bussen van Arriva volgens de vakantiedienstregeling. De treinen rijden volgens de reguliere dienstregeling, met uitzondering van de feestdagen en het treintraject Nijmegen-Roermond.

Oudjaarsdag (zaterdag 31 december): vanaf circa 20.00 uur rijden er geen treinen en bussen. De bussen en treinen rijden ritten die voor 20.00 uur zijn begonnen wel uit tot de laatste halte/station. Vanaf 20.00 uur vertrekken er geen nieuwe ritten meer.

Nieuwjaarsdag (zondag 1 januari): Deze dag geldt de zondagdienstregeling.

Op de website arriva.nl kunnen reizigers hun reis plannen.

(foto: Facebook Arriva)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.