Benoeming wethouder Rick van Meel

Rick van Meel zal in Nederweert Hubert Mackus opvolgen als wethouder. Mackus zal vanaf 1 januari aan de slag gaan als gedeputeerde bij de Provincie Limburg, als opvolger van Patrick van der Broeck, die naar het Waterschap Limburg verkast.

CDA’er van Meel (35) zal dinsdag 3 januari, tijdens een extra raadsvergadering in het gemeentehuis, worden benoemd. Rick is opgegroeid in Ospel en woont met Marlous Verboogen (35) samen op Schoor. Marlous is eigenaar van kinderdagverblijf Hummelhoeve en samen hebben zij twee kinderen: Pien (3) en Mies (2).

In het dagelijks leven was Rick werkzaam binnen het management van Ducot Engineering & advies, een adviesbureau dat zich bezighoudt met de inrichting en het beheer van de openbare ruimte. Naast zijn managementtaak was Rick adviseur op het gebied van participatie, Proces- en Projectmanagement. Tevens is hij bestuurlijk actief voor de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM) en lid van het algemeen bestuur van CDA Limburg.

Rick van Meel gaf eerder al aan verheugd te zijn over zijn voordracht en wil graag vanuit de gemeente voor de Nederweerter gemeenschap aan de slag: “Samen met de inwoners, ondernemers, verenigingen en overige organisaties wil ik de opgaven van Nederweert met beide handen aanpakken. Dit doe ik altijd met een luisterend oor en met respect voor ieders mening. Natuurlijk zonder het resultaat uit het oog te verliezen.”

Foto: CDA Nederweert

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.