Bewonerskaart Bree blijft ook in 2017 geldig

In 2016 heeft de Stad Bree geïnvesteerd in nieuwe software voor het parkeerbeleid. Deze software maakt het voor de parkeerwachters weldra mogelijk een nummerplaat in te scannen. Hiermee kan nagekeken worden of geparkeerde voertuigen eigendom zijn van inwoners van Bree en of de eigenaars in het bezit zijn van een bewonerskaart. Eind 2017 wordt de blauwe zone in Bree uitgebreid.

De uitbreiding van de blauwe zone wordt gekoppeld aan het verder invoeren van het eenrichtingsverkeer in het centrum van Bree. Op het moment dat dit doorgevoerd is, wat volgens planning eind 2017 zal gebeuren, wordt ook het kaartloos systeem voor bewoners van Bree ingevoerd. De gemeente Bree geeft aan dat tot die tijd de bewonerskaarten, die eigenlijk op de laatste dag van 2016 aflopen, geldig blijven.

Foto: Stad Bree

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.