Diverse ploegen van Kinrooi zijn herfstkampioen


Het einde van het jaar betekent ook einde van het eerste deel van de jeugdcompetitie volleybal. De volleyballers van Kivoc Kinrooi hebben een niet onverdienstelijk seizoen achter zich.
Als eerste de Herfstkampioen van volleybalclub Kivoc Kinrooi: De U11 PréMiniemen Jongens. Na 8 matchen staat dit aankomende talent ongenaakbaar op de eerste plaats met slechts 4 afgegeven sets uit 8 gewonnen matchen.
Ook de U15 Kadetten Meisjes zijn Herfstkampioen. Op 10 competitiematchen hebben ze slechts één punt laten liggen. “Hiermee bewijst deze groep klaar te zijn om een stapje hoger te gaan namelijk, na de herfstvakantie zullen deze meiden starten in de U17 Dames reeks”, aldus een enthousiaste Erwin Kwaspen van Kivoc Kinrooi. Door deze promotie ziet trainer Tim zijn werk beloond.
Ook de U15 Kadetten Jongens speelden niet onverdienstelijk. Reeds na zes gespeelde matches was deze ploeg zeker van de titel. De volledige competitie werd afgewerkt zonder setverlies en met 3-0 winst in alle matchen. “Deze groep is duidelijk klaar om de volgende stap te nemen en zodoende zullen ze na Nieuwjaar aantreden in de U17 Scholieren Heren reeks”, zo vertelt Kwaspen. Eerst dient er echter nog een druk Kerstprogramma afgewerkt te worden met o.a. Beker van Limburg tornooi, Kersttornooien, IPJOT- tornooi en Champions League- tornooi.
Tevens werd team Piet tweede in de andere U15 Kadetten Jongens reeks.
Foto’s: Kivoc Kinrooi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.