Dorpsrestaurant voor senioren opent in Kinrooi

Na een korte winterstop herstart vanaf donderdag 5 januari het dorpsrestaurant voor senioren in Kinrooi. Deze voorziening is beurtelings in een ander dorp van de gemeente Kinrooi.

Het dorpsrestaurant is voor alle 60-plussers uit Kinrooi. Sybille Verheijden van het Sociaal Huis in Kinrooi vertelt: “Voor 7,50 euro kunnen 60-plussers een drie-gangen diner krijgen waarbij het gezellig samenzijn bovenaan staat.” Een groep van trouwe vrijwilligers verzorgt de vriendelijke bediening aan tafel.

In Molenbeersel wordt het Dorpsrestaurant gesitueerd bij De Stegel, in Kinrooi bij Schutterij Sint Martinus op de Belestraat, in Geistingen in het gemeenschapshuis, in Kessenich bij De Borg en in Ophoven bij het Dorpshuis.

Foto: Gemeente Kinrooi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.