Eetpunt Oranjeflat Weert zoekt nog enkele vrijwilligers

In het Eetpunt van de Oranjeflat te Weert wordt aan mensen uit de flat zelf en omwonenden dagelijks, uitgezonderd de zaterdag, een smaakvol driegangen menu geserveerd. Het betreft bewoners die niet meer zo goed in staat zijn zelf een maaltijd te bereiden, of die het gezellig vinden om samen met anderen te eten.

Voor het uitserveren van deze maaltijden is het Eetpunt nog op zoek naar enkele vrijwilligers. Dit vrijwilligerswerk vraagt 2 uurtjes per dag nl. van 11.30 – 13.30. Geïnteresseerden kunnen zelf aangeven op welke dag ze de werkzaamheden willen verrichten. Is dit vrijwilligerswerk iets voor u, geef u dan op bij Mevr. Smeets, tel. 06-14282902. De werkzaamheden maken onderdeel uit van het vrijwilligersbeleid van Punt Welzijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.